KOM’MIT NAAR WERK LIVE

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”
De zonovergoten 26e juni brengt ontzettend veel mensen naar Brasserie Steinerbos voor het Zomerevenement van Kom’mit. Dagvoorzitter Tom van ’t Hek maakt op humoristische wijze helder waar MVO voor staat én waarom het werkt. Moraal van zijn verhaal? Leer anders kijken en onthoud dat ongemotiveerde mensen niet bestaan!

Kom’mit naar werk live
In kleine groepjes nemen partners en kandidaten deel aan een praktijkcarrousel. Verspreid over het prachtige terrein staan verschillende stands van uiteenlopende bedrijven en partners. We maken kennis met hun medewerkers, werkwijze en MVO-beleid. Het doel van de carrousel? Maak verbinding! Met elkaar, met kandidaten en buiten de gebaande paden. Hoe kun jij als ondernemer invulling aan MVO geven? Hoe doen andere bedrijven dat?

Onder de indruk
Er wordt gepraat mét in plaats van over mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En dat maakt indruk. We ontmoeten mensen met een inspirerend verhaal. Dankbare en trotse medewerkers. Gemotiveerde kandidaten. Ondernemers die in kansen en mogelijkheden denken. Geïnspireerd en met nieuw opgedane ideeën en contacten, keren de deelnemers na een heerlijke BBQ huiswaarts.

Thumbs up!
We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst die door deelnemers als zeer positief is beoordeeld!

 

 

Dagvoorzitter Tom van ’t Hek leidde de partners door het programma. Tom is naast voormalig tophockeyer en bondscoach een bekende dagvoorzitter. Door zijn brede maatschappelijke kennis en zijn sterke vocabulaire weet hij altijd de juiste sfeer te scheppen.

 
Foto’s Foto’s