onmogelijk is geen feit maar een mening

VERSLAG KOM’MIT VOORJAARSEVENEMENT “OP ZOEK NAAR GELUK”

Op zoek naar geluk!?

29 Maart j.l. organiseerde de Stichting Kom’mit, het MVO platform van de Westelijke Mijnstreek, voor de 7de keer haar Voorjaarsevenement.

Tijdens de bijeenkomst waren niet alleen de partners aanwezig maar ook enkele kandidaten die op zoek zijn naar een baan bij een reguliere werkgever.

Ton Mans, voorzitter van Kom’mit, opende de avond. Hij begon zijn verhaal met het feit dat hij als directeur-bestuurder van Zo Wonen gestopt is om van zijn pensioen te gaan genieten. Ton zal als voorzitter van Kom’mit zijn taken blijven vervullen tot een nieuwe voorzitter aantreedt.
Daarnaast gaf Ton aan dat het bestuur van Kom’mit wordt uitgebreid met Marion van Limpt, directeur-bestuurder van Vixia en Richard van der Snoek, Manager Corporate Banking Bedrijven Rabobank Westelijke Mijnstreek.
Tevens stelde hij de overige bestuursleden en het secretariaat voor.
Ook was er aandacht voor de vijf nieuwe partners van Kom’mit; Plan B, Engie, Gevangenis Sittard, Het Rughuis Sittard-Geleen en LSB Groep.

Astrid Verblakt, wethouder Gemeente Sittard-Geleen, gaf aan te stoppen met haar taak als wethouder en bedankte de aanwezigen voor hun support de afgelopen 4 jaar.

Leo Bormans, gastspreker tijdens dit evenement, nam ons mee in zijn inspirerende programma. Het thema van deze avond was:

“OP ZOEK NAAR GELUK”

Op een interactieve manier nam hij ons mee in de wereld van geluk. Hij probeerde de aanwezigen inzicht te geven over de vormen van geluk en dat geluk niet vanzelfsprekend is. Hij daagde de aanwezigen uit kritisch na te denken over wat geluk is en hoe iemand gelukkig kan worden.

Na deze inspirerende sessie was er voor de partners en kandidaten ruim de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken.

De catering werd deze avond wederom verzorgd door de medewerkers van Vixia in samenwerking met het personeel van de Biesenhof.

Het was een inspirerende en leuke avond.

Enquête
Foto’s Foto’s