onmogelijk is geen feit maar een mening

UITNODIGING: KOM’MIT EN WSP WM ZOMEREVENEMENT

JA, MAAR WAT ALS ALLES LUKT?

Stel, je hebt een goed idee en het enige wat je hoort zijn ja-maars.
‘Ja, maar dat is vroeger al eens geprobeerd en toen werkte het ook niet’.
‘Ja, maar wat als het mislukt?’

Stel, je hebt een goed idee en het enige wat je hoort zijn ja­maars. ‘Ja, maar dat is vroeger al eens geprobeerd en toen werkte het ook niet’. ‘Ja, maar wat als het mislukt?’
Hoogste tijd om het tij te keren! Dat kan met de Omdenken filosofie: een open levenshouding, waarbij denken in wat wél kan centraal staat. Een filosofie die uitgaat
van kansen en mogelijkheden.

Dat is precies waar KOM’MIT en WerkgeversServicepunt Westelijke Mijnstreek ook voor staan als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, met het accent op de P van People. Daarom staat het KOM’MIT en WerkgeversServicepunt WM Zomer­ evenement helemaal in het teken van Omdenken. Berthold Gunster van Omdenken helpt ons daarbij met een interactieve en uitdagende workshop, die zeker genoeg gespreksstof oplevert voor de rest van de avond.

Natuurlijk zorgen we er ook voor dat u heerlijk kunt genieten. Laat u verrassen door de barbecue specialiteiten die Savelkoul Catering en het VIXIA­cateringteam voor u bereiden. Daarbij kunt u rekenen op heerlijk verse gerechten, rechtstreeks afkomstig van slagerij Savelkoul uit Echt, een begrip in de regio!
Heeft u nog meer redenen nodig om u aan te melden voor het KOM’MIT en Werkgevers­Servicepunt WM Zomerevenement? Wat dacht u van een informeel samenzijn met andere mensgerichte ondernemers en werkgevers uit de regio.
Wissel ervaringen met elkaar uit en doe nieuwe inspiratie op. Zeker weten dat u aan het einde van de avond met een nieuw elan en vol frisse ideeën naar huis gaat.
Dus: tot ziens op het KOM’MIT en WerkgeversServicepunt WM Zomerevenement op woensdag 28 juni!

17.00 uur . Ontvangst en registratie
. Borrel met aperitief
. Welkomstwoord namens bestuur KOM’MIT en WerkgeversServicePunt Westelijke Mijnstreek

17.30 uur . Aan de slag met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, vier bedrijven delen hun ervaringen

18.00 uur . Interactieve clinic door Berthold Gunster van Omdenken

19.00 uur . Barbecue en borrel

21.30 uur . Afsluiting

Inschrijven KOM’MIT en WerkgeversServicepunt WM Zomerevenement vóór 21 juni 2017 Per mail:

k.waterlander@vixia.nl