KOM'MIT Voorjaarsdebat

UITNODIGING:BEDRIJFSBEZOEK SMEETS LOOPCOMFORT – DROMEN WAARMAKEN

Beste Partner van KOM’MIT,
Op donderdag 16 mei nodigen wij u van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan onze Kom’mit – partner Smeets Loopcomfort in Sittard.

Deze Hofleverancier, met diverse vestigingen in Limburg, is dé specialist in het oplossen van alle (sport)vraagstukken op het gebied van voeten, schoenen en bewegen. Smeets Loopcomfort is een hulpmiddelenleverancier waar ambachten en moderne technieken hand in hand gaan. Van oudsher werken zij met mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en bieden hen de gelegenheid het beste uit zichzelf te halen. Smeets Loopcomfort deelt graag met u hoe ze dat doen!

SPREKERS:
Edith König en Thijs Smeets, eigenaren van Smeets Loopcomfort, vertellen over de missie en visie van hun bedrijf en welke rol MVO hierin speelt. Zij nemen u mee in de unieke samenwerking met Emma Safety Footwear en Vixia.

Daarnaast maakt u kennis met de 19-jarige rolstoeltennisser Sam Schröder uit Geleen. Sam heeft een duidelijk doel voor ogen: “In 2020 wil ik meedoen aan de Paralympische Zomerspelen in Tokyo en goud halen!” Luister naar zijn ongelofelijke verhaal. Een verhaal over doorzettingsvermogen, dromen én met een belangrijke rol van Smeets Loopcomfort.

Wij verheugen ons op uw komst.

Programma
16:00 uur – 16:30 uur: ontvangst
16:30 uur – 18:00 uur: start programma
• Kijkje in het ontwerpatelier
• Smeets Loopcomfort en MVO; zo werkt dat!
• Rolstoeltennisser Sam Schröder daagt u uit….
18:00 uur – 19:00 uur: borrel

Locatie:Smeets Loopcomfort, Lissabonlaan 10 te Sittard.
Parkeren op het terrein van Smeets is gratis.

Inschrijven via onderstaande link
r.kleinjans@vixia.nl

en/of via LINK (klik op LINK)