nieuwe partners

SLIGRO, VAN WIJNEN EN DE MEEWERKERS NIEUWE PARTNERS KOM’MIT

Verantwoord ondernemen hoort bij een professionele en duurzame vorm van ondernemerschap. Binnen Sligro gaan verantwoord ondernemen en bedrijfseconomisch rendement hand in hand. Duurzame inkoop, voedselveiligheid, energie, milieu en transport zijn thema’s die als vanzelfsprekend verweven zijn in onze dagelijkse bedrijfsvoering.
Continuïteit en winst

Duurzaamheid is de basis voor continuïteit. Het is de beste garantie voor kwaliteit, vertrouwen en een goed rendement. Sligro onderneemt succesvol én verantwoord. Met oog voor mens, dier en milieu.

Als klant herkent u Sligro waarschijnlijk aan ons uitgebreide assortiment, aan de vele zelfbedieningsvestigingen en aan onze vrachtwagens die u overal in Nederland tegenkomt. Het nastreven van continuïteit en winst is voor ons een belangrijke waarde om succesvol te kunnen ondernemen. Maar Sligro doet meer, veel meer. Lees meer over onze MVO-activiteiten.

van Wijnen Sittard

vanWijnenSittard

Van Wijnen is al ruim een eeuw lang actief in het realiseren en beheren van vastgoed. Wij voorzien onze klanten van huisvesting die bij hen past en bovendien duurzaam is. Wij zijn een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van onze klanten staat bij ons voorop. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven, corporaties, instellingen of beleggers, onze klanten kiezen voor Van Wijnen omdat we maatwerk leveren. Onze mensen hebben kennis van lokale markten en zijn hierdoor uitstekend in staat om in te spelen op de behoeften van onze klanten. Zij krijgen bovendien bij Van Wijnen alle ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen.

Van Wijnen. Meer dan bouwen.

De Meewerkers
Sociaal ondernemen begint met anders denken. Het moet niet alleen anders, het kán ook anders.
Onze naam zegt het al: De Meewerkers.
We stimuleren iedereen om mee te doen, mee te denken en mee te werken. Sociaal ondernemen is voor ons replica rolex horloges normaalste zaak van de wereld en levert serieuze business cases op. Voor iedereen.
De Meewerkers- Investeert in de infrastructuur van sociale werkvoorzieningen
– Brengt vraag en aanbod bij elkaar
– Maakt (verlieslijdende) (sw)bedrijfsonderdelen rendabel
– Neemt (sw)bedrijfsonderdelen én haar personeelsleden over
– Focust op mensen en hun kwaliteiten

Meer informatie over Sligro, van Wijnen Sittard en De Meewerkers?
www.sligro.nl
www.vanwijnen.nl
www.demeewerkers.nl