nieuwe partners

FAGRO INTERIM- EN ADVIESBUREAU NIEUWE PARTNER KOM’MIT

Fagro is een interim – en adviesbureau voor het functiegebied finance & control. Vanuit de gedachte “Improving your performance” creëren zij meerwaarde voor hun opdrachtgevers. Praktisch, pragmatisch en resultaatgericht. Fagro’s inzet varieert van tijdelijke financieel-administratieve ondersteuning tot en met financieel management en directievoering, vanaf Hbo-niveau. Met ruim 200 interim finance professionals in vaste dienst is Fagro toonaangevend.

Het portfolio van Fagro omvat de business lines business control, accounting & reporting en corporate governance. De professionals van Fagro hebben ervaring in vele branches en zijn thuis in de laatste ontwikkelingen. Zij gaan voor het resultaat.

 
Historie

Fagro is in 1994 opgericht te Geleen. In 2000 werd Fagro overgenomen door het in Parijs beursgenoteerde Altran Technologies. Begin 2010 vond er een Management Buy Out plaats en in september 2014 is Fagro een zelfstandige business unit van DPA Group N.V. geworden.

Fagro is de laatste jaren sterk gegroeid. Zowel in aantallen medewerkers, omzet, als in kantoren. Momenteel zijn er vestigingen in Arnhem, Düsseldorf, Eindhoven en Maastricht waar in totaliteit ruim 200 medewerkers in vaste dienst werken.