KOM’MIT MVO-PRIJS WESTELIJKE MIJNSTREEK 2014 2016

Op dinsdag 16 juni vond het vierde ZOMEREVENEMENT van KOM’MIT MVO-prijs Westelijke Mijnstreek plaats in Brasserie Abshoven te Munstergeleen.
MVO schreeuw je niet van de daken. Het is een verantwoordelijkheid die als het ware in de genen zit. Het draait mee in de bedrijfsvoering, bijna onzichtbaar, op de achtergrond. En daar brengt de KOM’MIT MVO-prijs Westelijke Mijnstreek faliekant verandering in. We toonden de meest inspirerende MVO-initiatieven en -bedrijven. Vol in de spotlight. Feestelijk en inspirerend. We toastten samen op de winnende combinatie van People Planet Profit. Met topondernemers, uit onze eigen regio en internationaal.
Tom Francken, Financieel Directeur van ’s werelds beste fabrikant van innovatieve tapijten, vertelde hoe Desso door een duurzame (C2C)strategie veranderde van een stoffige fabrikant in een innovatieve trendsetter. Onder leiding van Simone van Trier, werd kennis gemaakt met de drie innovatieve en duurzame ondernemers. Finalisten die door een deskundige jury zijn genomineerd voor de prestigieuze KOM’MIT MVO-prijs Westelijke Mijnstreek.
Juryvoorzitter burgemeester Sjraar Cox maakt na een enerverende finale de winnaar bekend: Schoonmaakbedrijf R. Janssen BV en hij bepaalt daarmee hét toekomstige gezicht van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek, op radio, TV, print en internet.
In het laatste deel van het 4e KOM’MIT zomerevenement, plaatste het onovertroffen Vixia Cateringteam, samen met de keukenbrigade van Brasserie Abshoven, alle gasten in de spotlight. Met een heerlijke barbecue en natuurlijk veel feestelijke ‘bubbles’.
Enquête zomerevenement KOM’MIT MVO-prijs WM. Foto’s Foto’s

3e jaardiner