4E JAARDINER KOM’MIT

op dinsdag 31 maart vond het vierde jaardiner van KOM’MIT plaats in Kasteel Elsloo Een geslaagde avond! De ruim 100 aanwezigen lieten zich tijdens deze avond inspireren door gastspreker acteur Peter Faber (onder andere bekend van ‘Soldaat van Oranje’, ‘Schatjes’ en ‘Ciske de Rat’).
Na een ontvangst met koffie, thee en gebakjes, heette KOM’MIT-voorzitter Ton Mans de aanwezigen welkom. Ook de vier nieuwe partners van KOM’MIT stelden zich kort voor. Aansluitend boeide Peter Faber de aanwezigen met zijn verhaal en levenslessen. Onderscheid je van de appels en de peren door jouw unieke mogelijkheden te gebruiken!
Opnieuw was er tijdens het evenement veel aandacht voor het onderwerp waarmee KOM’MIT ons allen verbindt:Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, met het accent op de P van People. We kennen het allemaal. Dat moment dat je, na een koude winter, naar buiten stapt en opeens de lente voelt. De dagen worden weer langer en zonniger. Er is weer energie. Meer zin om naar buiten te treden.
Het vierde KOM’MIT jaardiner stond helemaal in het teken van deze heerlijke ommezwaai. Peter Faber, een man die op het witte doek vaak ongepolijst de confrontatie opzoekt, blijkt een heel andere kant te hebben. ‘Faber inspireert, geeft bloot, sprankelt, neemt je mee, geeft zin, geeft lach, geeft je een cadeautje om door te geven’. Motto dat hij uitdraagt: Ik wil het, ik kan het en doe het nu.
Een motto dat ook het Vixia-cateringteam weer volop in de praktijk bracht.
Tijdens het jaardiner zorgde Vixia Catering – samen met chefkok Ralph Pieters – voor een heerlijk walking diner met vele verschillende (streek)producten. Brouwerij de Fontein uit Stein verzorgde een proeverij van drie verschillende speciaal bieren, waaronder het Kasteel Elsloo Amber.
Na afloop was er voldoende mogelijkheid om te netwerken.
De KOM’MIT MVO prijs Westelijke Mijnstreek 2014 2016 kwam aan bod.
Enquête Jaardiner 2015. Foto’s Foto’s

3e jaardiner