winnen op 3fronten

WORKSHOP 3: WINNEN OP DRIE FRONTEN

MAAK DE SPRONG! Special Interest workshops 2016

Op de derde kleinschalige workshop 22 september 2016 is er volop gelegenheid om vragen te stellen en in een ‘interne’setting verder te spreken met workshopleiders en andere KOM’MIT-partners.

Born sportvoeding wordt al ruim 30 jaar gebruikt door vele olympische-, Europese- en wereldkampioenen. Maar er rolt veel meer uit de machines van voedingssupplementenproducent Microz. Ruim 120 mensen maken zes dagen per week in twee ploegen 120 miljoen capsules en 60 miljoen tabletten per jaar.
Het zijn supplementen die juist door de bijzondere combinatie van mens en machine een succes zijn.
Freek Cuypers, directeur van het bedrijf, werkt bewust met grote aantallen WSWers. “Het is win-win-win”, vertelt hij. “We bieden extra kansen aan mensen, we produceren tegen een interessant tarief en alle medewerkers van het bedrijf zijn trots op de samenwerking.”

Terecht, want Microz tackelt stevige  vraagstukken. Over veiligheid bijvoorbeeld. Of begeleiding. Planning. Hoe stel je belastbaarheid vast als je geen medisch dossier mag inzien? Freek en zijn collega’s vertellen het u graag, o.a. tijdens een rondleiding door de indrukwekkende locaties.

Sprekers Freek Cuypers, directeur  Microz B.V.
Jaap Verkennis, SHE&Q manager en Ronald Devies, Operations manager
Wij verheugen ons op uw komst 22 september 2016 a.s. bij Microz, Kampstraat 90, 6163 HG Geleen.
16.00 uur Ontvangst en welkom
16.15 uur Start workshop
17.30 uur Informele afsluiting

k.waterlander@vixia.nl