discudiner

UITNODIGING: 6E KOM’MIT EN WSP DISCUDINER

EEN FRISSE WIND….

De lente staat voor de deur. De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en de natuur ontwaakt. Een mooi moment om met een frisse wind door het huis te gaan. Opruimen wat niet meer gebruikt wordt; ruimte maken voor mooie nieuwe dingen die echt iets toevoegen….

Het 6e KOM’MIT en WSP discudiner staat helemaal in het teken van die frisse wind. Samen met u willen we van gedachten wisselen over de economische ontwikkelingen in relatie tot arbeidsmarktontwikkelingen. Wat speelt er, wat betekent dit en hoe kunnen we in de toekomst van toegevoegde waarde blijven?
Harry Lempens, directeur Rabobank Westelijke Mijnstreek en Gerald Ahn, arbeidsmarktadviseur bij UWV WERKbedrijf, gaan de discussie graag met u aan.
Genoeg gespreksstof dus tijdens het discudiner! Maar natuurlijk staat heerlijk genieten voorop. Laat u verrassen door de eerlijke en pure smaken die chefkok Roger Zelissen met zijn keukenbrigade en het VIXIA-cateringteam voor u bereiden. Succes gegarandeerd: Kasteel Elsloo is onlangs door Michelin onderscheiden met een Bib Gourmand en dat staat voor kwalitatief hoogwaardige gerechten waarin de seizoenen een hoofdrol spelen.
Heeft u nog meer redenen nodig om u aan te melden voor het discudiner? Wat dacht u van een informeel samenzijn met andere mensgerichte ondernemers en werkgevers uit de regio. Wissel ervaringen met elkaar uit en doe nieuwe inspiratie op. Zeker weten dat u aan het einde van de avond met een nieuw elan en vol frisse ideeën naar huis gaat.
Dus: tot ziens op het KOM’MIT en WSP discudiner op dinsdag 28 maart!

17.00 uur . Ontvangst en registratie
. Borrel met aperitief
. Welkomstwoord van KOM’MIT-voorzitter Ton Mans
en wethouder Astrid Verblakt van Sittard-Geleen

18.00 uur . Discudiner in de Grimaldizaal.
Met presentaties van Harry Lempens, directeur van
Rabobank Westelijke Mijnstreek, en Gerald Ahn,
die als arbeidsmarktadviseur is verbonden aan de afdeling
Arbeidsmarktinformatie en -advies van UWV WERKbedrijf.
Onder leiding van actrice en presentatrice Vivian Lataster
gaan zij in discussie met de aanwezigen.
Maud Wilms verzorgt de muzikale omlijsting.

20.00 uur . Dessert en afsluiting

Inschrijven 6e KOM’MIT en WSP discudiner vóór 21 maart 2017 Per mail:

k.waterlander@vixia.nl