MVOprijs

NIEUWE FOUNDER KOM’MIT MICROZ B.V.

Microz (1 van de 3 finalisten MVO-prijs Westelijke Mijnstreek 2015-2016) is al vele jaren (1986) een betrouwbare speler op het gebied van ontwikkeling en productie van voedingssupplementen. We staan bekend om onze flexibele, betrouwbare en oplossingsgerichte manier van werken.

In de basis bieden we onze klanten een ‘full-service’ concept aan waarin voor ons het ontzorgen van u als klant steeds het uitgangspunt is. Vanzelfsprekend bieden wij u ook graag elke afzonderlijke processtap aan.

Of het nu gaat om capsuleren, tabletteren en/of coaten of het verpakken van de producten in potten, blisters of sachets in hun uiteindelijke consumentenverpakkingen, voor elk product kunt u vertrouwen op onze expertise. Ons FSSC22000 – HACCP en SKAL-kwaliteitssysteem waarborgt een gedegen, hygiënisch en constant productieniveau.

Uw formule kunt u aan ons toevertrouwen; Your Supplement …. Our care

Op het vlak van MVO concentreren de inspanningen zich op:

People

Wij hebben 2 vertrouwenspersonen, 1 HR functionaris, 3 preventiemedewerkers en meerdere BHV’ers. De arbeidsomstandigen worden constant bewaakt door onze SHE&Q Manager. Er wordt sinds 2012 continu in scholing van medewerkers geïnvesteerd. Dit gebeurt middels vak trainingen voor afdelingen, managers en het management team. Daarnaast zijn diverse medewerkers gestart met een individuele MBO of HBO opleiding bij een opleidingsinstituut. Doorontwikkeling van ons personeel is een belangrijk speerpunt.

Sinds 2015 is Microz een erkend leerbedrijf bij ECABO (administratief) en PMLF (procestechniek en laboratoria). Voor Microz werken in totaal meer dan 100 mensen. 45% hiervan is rechtstreeks in dienst van Microz BV, 10% werkt via een uitzendbureau en de overige 45% zijn medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij zijn partner van de voedselbank Zuid-Limburg en ondersteunen Equipe Mont Ventoux.

Planet

Waar mogelijk probeert Microz rekening te houden met energiebesparende maatregelen, bijv bij de aanschaf van bedrijfsauto’s.

Alle gebruikte materialen worden gescheiden aangeboden. Deze materialen zijn echter niet hergebruikbaar voor Microz.

Op alle uitstoot (poeder vanuit de afzuiging) zitten zeer verfijnde filters. Wij creëren geen vervuiling voor de leefomgeving.

Profit

Microz is winstgevend en de winstgevendheid zal richting 2020 toenemen. De vooruitzichten op groei zijn zeer positief.

Meer informatie over Microz BV?
T+31 (0)46 – 423 51 60
W: www.microz.eu
LinkedIn