MVOprijs

UITNODIGING WORKSHOPS

MAAK DE SPRONG! Special Interest workshops 2016

Spring in de zee aan mogelijkheden die het maatschappelijk verantwoord ondernemerschap u biedt. KOM’MIT helpt u daar graag bij, met Special Interest workshops die ‘springkracht’ geven. De workshops zijn zeer concreet, wat u leert kunt u direct in praktijk brengen.

Verder zijn de workshops kleinschalig, zodat er volop gelegenheid is vragen te stellen en in een ínterne’setting verder te spreken met workshopleiders en andere KOM’MIT-partners.

De workshopleiders zijn allemaal (ervarings)deskundig en de timing, aan het eind van de dag, is praktisch. Om de inspiratie die u opdoet tijdens de reguliere bijeenkomsten te verzilveren, zijn deze werkshops ideaal.

De eerste workshop raakt direct de kern van de mvo-actualiteit. De Participatiewet is ingrijpend maar het is tegelijkertijd ook niet helemaal helder voor veel organisaties wat er nu wel en niet kan gebeuren. Een speciaal team helpt u vooruit in februari van dit jaar. Tijdens de tweede workshop bekijkt u of uw mvo-plannen subsidie kunnen krijgen. Het derde programma is samen te vatten onder de noemer ‘topsport.’ Niet alleen door de producten die u ziet produceren, maar zeker ook door de wijze waarop deze ondernemer te werk gaat. Tot slot, aan het eind van het jaar, bezoekt u de crème de la crème van mvo-minded Limburg. De meest duurzame ondernemer van de Westelijke Mijnstreek heet u dan van harte welkom in zijn bijzondere bedrijf.

U bent van harte welkom de workshops bij te wonen. Reserveert u de data alvast in uw agenda. Voorafgaand aan iedere workshop ontvangt u een reminder, maar u kunt zich ook direct inschrijven via

k.waterlander@vixia.nl