MVOprijs

KOM’MIT MVO-PRIJS WESTELIJKE MIJNSTREEK 2015-2016

Op dinsdag 16 juni vindt het vierde ZOMEREVENEMENT van KOM’MIT plaats in Brasserie Abshoven te Munstergeleen.
MVO schreeuw je niet van de daken.

Het is een verantwoordelijkheid die als het ware in de genen zit. Het draait mee in de bedrijfsvoering, bijna onzichtbaar, op de achtergrond.
En daar brengt de KOM’MIT MVO prijs Westelijke Mijnstreek faliekant verandering in. We tonen de meest inspirerende MVO-initiatieven en -bedrijven. Vol in de spotlight. Feestelijk en inspirerend.
We toasten samen op de winnende combinatie van people planet profit. Met topondernemers, uit onze eigen regio en internationaal. Tom Francken, Financieel Directeur van ’s werelds beste fabrikant van innovatieve tapijten, vertelt hoe Desso door een duurzame (C2C)strategie veranderde van een stoffige fabrikant in een innovatieve trendsetter.
Onder leiding van Simone van Trier, maakt u kennis met de drie innovatieve en duurzame ondernemers.
BosWerkt, Microz en Schoonmaakbedrijf R. Janssen BV.

Finalisten die door een deskundige jury zijn genomineerd voor de prestigieuze KOM’MIT MVOprijs Westelijke Mijnstreek.

Juryvoorzitter burgemeester Cox maakt na een enerverende finale de winnaar bekend en hij bepaalt daarmee hét toekomstige gezicht van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek, op radio, TV, print en internet.
In het laatste deel van het 4e KOM’MIT zomerevenement, plaatst het onovertroffen Vixia Cateringteam, samen met de keukenbrigade van Brasserie Abshoven, alle gasten in de spotlight. Met een heerlijke barbecue en natuurlijk veel feestelijke ‘bubbles’. We hopen van harte dat u erbij bent.