workshop2

5E KOMMIT ZOMEREVENEMENT:100% MVO-KRACHT

Greenfox is niet een klein beetje MVO. Het draait 100% op MVO-kracht.

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt – of specialisten zoals zij ze zelf noemen – vormen het hart van één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Renzo Deurloo is initiator en inspirator. Zijn businessmodellen zijn veelbelovend en de selectie van medewerkers is uniek. Renzo zelf heeft ook een bijzondere geschiedenis. Nadat hij, als zelfstandig optiehandelaar, jarenlang voor eigen rekening en risico in derivaten handelde, gooide hij drastisch het roer om.
Hij startte social enterprise GreenFox waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid tot specialist. Daarmee verdient hij voor bedrijven zoals ABN AMRO, Strukton, Essent, Engie, etc. duizenden euro’s door werk geschikt te maken voor zijn specialisten.

Met deze werkwijze behoorde ze in 2013 tot de 20 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. GreenFox leest als een jongensboek waarin Renzo Deurloo u graag in meeneemt.

Op 29 juni neemt hij u mee in de krachttour die hij met Greenfox neerzet.
Niet alleen Greenfox zal inspieren. Ook uw eigen KOMMIT-collega’s bereiken bijzondere resultaten op MVO-gebied. Ook zij zetten MVO-kracht in, met alle gevolgen van dien. We mogen daarom, met recht, spreken van een sterk KOM’MIT zomerevenement waar gelukkig ook veel ruimte is voor ontspanning en ontmoeting in de sfeervolle carréhoeve Biesenhof. Het ongeëvenaarde cateringteam van Vixia legt u spreekwoordelijk volledig in de watten.

Programma
17.00 uur Ontvangst en registratie

17.30 uur Welkomstwoord van voorzitter Ton Mans en een update over het 300-banenplan.
Presentatie van Renzo Deurloo

Onder leiding van Vivian Lataster presenteren 4 KOM’MIT partners best practices op het gebied van maatschappelijk ondernemerschap

-Volta Limburg Marcel Michiels
-Keytec Rudi Grootjans
-Reshare Hermien Geerts
-Geruba Chocolade Michel Willems

Barbecuebuffet

21.00 uur Afsluiting

U bent van harte welkom op woensdag 29 juni. a.s. op De Biesenhof Biesenweg 1, 6164 RA Geleen.
Inschrijven zomerevenement vóór 22 juni 2016 per antwoordkaart of per mail:k.waterlander@vixia.nl