MVOprijs

UITNODIGING 5E KOM’MIT JAARDINER DONDERDAG 24 MAART 2016

Nieuw is lekker. Dat voelt, proeft en ervaart u tijdens het 5e jaardiner van KOM’MIT. De nieuwe chefkok van Kasteel Elsloo, Roger Zelissen zal u samen met het Vixia cateringteam bijzonder verrassen. Maar u krijgt ook veel nieuwe gezichten te zien. Zo is Vixia het nieuwe jaar begonnen met een nieuwe directeur: Henri Koerhuis. Ook KOM´MIT heeft wederom nieuwe partners verwelkomd, er is zelfs een nieuwe founder: Microz.

The keynote speaker van de avond, prof. Dr. Pieter Winsemius is oud-minister. Op het eerste gezicht dus niet bepaald nieuw, maar vergis u niet… Hij was als jonge minister buitengewoon vernieuwend op het gebied van milieu en duurzaamheid. Nog altijd verlegt hij vele grenzen. Hij werd uitgeroepen tot de meest invloedrijke duurzame Nederlander en in weerwil van zijn academische achtergrond, haalt hij de inspiratie voor zijn veel gelezen boeken uit de uitspraken van Johan Cruyff. Ook het gezelschap Spek & Bonen geeft acte de présence. Zij bieden een prachtig stukje theater zoals u het nooit eerder zag. Goudeerlijk, behoorlijk confronterend, maar onvergetelijk.

Graag heten we u van harte welkom tijdens het eerste lustrum van het KOM’MIT jaardiner in het prachtige Kasteel Elsloo.

uitnodiging 5e evenementchefkok Roger Zelissen

KOM’MIT is een zakelijk netwerk waarin centraal staan. Het gaat om mensen met talent én met een afstand tot de arbeidsmarkt. Partners van KOM’MIT willen helpen. Ze ontmoeten elkaar tijdens diverse evenementen waar ze kennis en inspiratie opdoen op het gebied van MVO, met de nadruk op de P van People. Het partnership van KOM’MIT staat open voor alle organisaties in de Westelijke Mijnstreek met MVO ambities.

Bent u nog geen partner en zou u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Kitty Waterlander van KOM’MIT, k.waterlander@vixia.nl.

Inschrijven 5e KOM’MIT jaardiner vóór 18 maart 2016

Per mail:

k.waterlander@vixia.nl